Skip to main content

Welkom bij SonEnergie. Wij werken aan Betaalbare, Duurzame en Eigen energie voor iedere inwoner van Son en Breugel.

 

Samen werken aan een duurzame toekomst!

 

Ook zonnepanelen op uw dak?

 

SonEnergiescan van je huis: vol handige bespaartips

1
1

SonEnergie is een energiecoöperatie voor en door inwoners van Son en Breugel om eigen, duurzame en betaalbare energie voor onze leden en inwoners mogelijk te maken. Dat doen we door onze leden en de inwoners energiebewust te maken en ze te informeren en adviseren over de mogelijkheden op het gebied van energiebesparende maatregelen en duurzame energieopwekking. We organiseren gezamenlijke inkoopacties en verzorgen voorlichtingsavonden.

SonEnergie adviseert

adviseertSonenergie informeert haar leden onder andere over mogelijkheden voor besparing en verduurzaming. Onze eigen opgeleide energiecoaches voeren een scan bij u uit om de mogelijkheden vast te stellen en een stappenplan te maken. Ze meten ook of er onnodig warmte weglekt en de ventilatie op orde is.

SonEnergie bemiddelt

bemiddeltSonEnergie verkoopt en installeert zelf geen installaties maar biedt u de informatie om offertes op te vragen voor de aanschaf van zonnepanelen, (spouw-, dak- of vloer-)isolatie, ventilatie of voor de vervanging van uw kozijnen. Hiervoor werken we samen met collega-cooperatie 040energie.

SonEnergie informeert

SonEnergie organiseert regelmatig Energiecafés waarin we voorlichting geven en met elkaar in discussie gaan over een actueel thema. Daarnaast bent u elke eerste en derde zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur welkom op ons inloopspreekuur tijdens het Energieloket in het Dommelhuis voor al uw vragen op het gebied van energie en verduurzaming.