Skip to main content

Subsidieregeling asbest eraf, zonnepanelen erop

By 25 januari 2016Geen categorie

Tot 31 oktober 2016 is het nog mogelijk een aanvraag in te dienen voor subsidie ten behoeve van het vervangen van asbest daken door daken met zonnepanelen op agrarische gebouwen. Coöperatie SonEnergie wil u hier graag bij ondersteunen. Samen met onze zeer ervaren partner EigenEnergie.net staan we bij met een schouw aan uw pand, vaststellen van wat er moet gebeuren, calculeren van uw kosten en de vertaling daarvan in de aanvraag van de subsidie. Eenmaal de subsidie ontvangen dan kan de vervanging plaatsvinden. In ieder geval moet de installatie voor het eind van 2016 zijn afgerond.

Voor wie de subsidie is bedoeld en wie er voor in aanmerking komen kunt u hier lezen.

Of u download via onderstaande link een document met uitleg van de regeling.

Subsidieregeling asbest eraf, zonnepanelen erop Noord-Brabant – provincie Noord-Brabant –