Skip to main content

Uitnodiging ALV: 26 mei 2016

By 17 april 2016Geen categorie

Beste Leden en geïnteresseerden,

 

Op 26 mei aanstaande organiseren we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, gevolgd door een Energie café.

 

Na de statutaire jaar-agendapunten van onze coöperatie, zal Ivo van Rooy ons verslag doen van zijn eigen ervaringen. Hij is momenteel bezig met de bouw van zijn eigen, zelfontworpen, nul- op-de-meter woning, die door middel van hout skelet bouw gedeeltelijk pre-fab gemaakt wordt. Ivo heeft aan de TU/e bouwkunde gestudeerd en werkt voor Saint Gobain Isover. Bent u ook benieuwd hoe hij dit doet, en waar hij in de praktijk tegenaan loopt? Kom op donderdag 26 mei vanaf 19.30 uur naar sportcafe Expreszo in de Landing aan de Rooijseweg in Son. En kijk intussen alvast een keertje naar de vlog van Ivo: https://epcplatform.nl/ivo-bouwt-een-nul-op-de-meter-woning-vlog-1/

 

Ook niet leden zijn welkom. Wij streven ernaar om om 20.45 klaar te zijn met de ledenvergadering.
De agenda en overige vergaderstukken voor de ledenvergadering worden binnenkort op onze website www.sonenergie.nl gepubliceerd.

 

Wij hopen u op 26 mei te mogen begroeten in De Landing.

 

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van SonEnergie

Marianne Wagemans, Secretaris