Skip to main content

Verslag ALV en EnergieCafe

By 30 mei 2016juni 25th, 2016Geen categorie

Op 26 mei jongstleden heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden in het sportcafé van De Landing aan de Rooijseweg. De aanwezige leden hebben ingestemd met alle voorstellen van het bestuur. Het verslag van de vergadering vindt u door te klikken op deze link.

De jaarrekening over 2015 en de begroting voor het komend jaar zijn goedgekeurd en het bestuur is decharge verleend. Hans van der Meijden heeft afscheid genomen van het bestuur van onze coöperatie. Zijn functie wordt overgenomen door Luc Kruger.

Marianne Wagemans heeft aangegeven haar functie als secretaris te willen overdragen aan een ander lid. Zolang deze nog niet is vervult, blijft Marianne secretaris van onze coöperatie. Indien u interesse heeft om het bestuur te versterken, verzoeken we u een mail te sturen naar info@sonenergie.nl.

 

Na het algemene gedeelte van de ALV heeft Ivo van Rooy ons in een energiecafé geboeid met zijn dagelijkse afwegingen bij het volledig zelfstandig ontwerpen en bouwen van zijn energieneutrale woning in Leidsche Rijn, Utrecht. De presentatie van Ivo vindt u onderaan dit bericht. Bent u benieuwd naar de voortgang van zijn project? Ivo houdt regelmatig een vlog bij op: https://epcplatform.nl/ivo-bouwt-een-nul-op-de-meter-woning-vlog-1/. De bouw van zijn woning zal binnenkort plaatsvinden. Het bestuur heeft hem uitgenodigd om over twee jaar te komen vertellen of alle gestelde doelen en ambities behaald zijn en zijn woning inderdaad volledig energieneutraal is.

 

presentatie Project HogeWeide kavel 7 – foelieweg beschrijving

 

??????????????