Skip to main content

Even voorstellen: Luc Kruger

By 25 juni 2016Geen categorie

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering heeft Luc Kruger de functie van Hans van der Meijden overgenomen in het bestuur van onze coöperatie.

We stellen hem graag kort aan u voor.

 

Foto Luc Krugerklein

 

  • Kun je jezelf even voorstellen?

Ik ben Luc Kruger, en heb een achtergrond als ingenieur in fysica en elektro. Die kennis wil ik graag inzetten om meer mensen te enthousiasmeren over mijn eigen interesse in efficiënt energiegebruik. Verschillende leden kennen me uit de presentaties over energiebesparing die ik afgelopen jaar tijdens een Energie café heb gehouden.

 

  • Wat wordt je nieuwe functie binnen het bestuur en waar wil je je de komende tijd voor gaan inzetten?

Binnen het bestuur zal ik me vooral op de technische zaken focussen. Deze rol neem ik over van Hans van der Meijden. Ik ben van plan om in het najaar een workshop te gaan organiseren waarbij de deelnemers een analyse gaan maken van hun eigen energieverbruik.

 

  • Hoe ben je met SonEnergie in contact gekomen?

Onze voorzitter, Jan-Frans Brouwers heeft mij geïntroduceerd. Dit was naar aanleiding van mijn interesse in het realiseren van zonnepanelen en vermindering van mijn energieverbruik.

 

  • Wat heb je zelf voor duurzaamheidsmaatregelen in en om je huis genomen?

Ik heb mijn gasverbruik verminderd door na isolatie van mijn woning. De impact ervan houd ik bij via www.mindergas.nl. Mijn elektraverbruik heb ik vermind door maatregelen te nemen op basis van inzicht in het gebruik. Met name de thermische schakelaar op de CV-pomp van mijn vloerverwarming was voor mij een echte doorbraak. Sinds november 2014 heb ik zonnepanelen op mijn dak liggen.