Skip to main content

SonEnergie organiseert Energie Café over isoleren, 7 december 2016

By 16 november 2016Geen categorie

Zoals u weet, willen we met elkaar toewerken naar een energieneutrale gemeente. Dat begint met het nemen van energiebesparende maatregelen, want wat je niet hoeft op te wekken is al neutraal van zichzelf. Een belangrijke en rendabele vorm van besparing is woningisolatie, een onderwerp waarover we bij SonEnergie regelmatig vragen krijgen. Niet zo gek, want met een beperkte investering creëert u niet alleen extra wooncomfort maar ook al gauw een flinke energiebesparing, die vaak zelfs interessanter is dan een investering in zonnepanelen. Vanaf september is een nieuwe subsidieregeling van kracht waarmee 20% kan worden terugverdiend. Een goed moment om in actie te komen (zie ook www.rvo.nl).

Sonenergie heeft Hans Voortman van Pluimers Isolatie uit Rijssen bereid gevonden om op 7 december aanstaande een energiecafé te verzorgen over de mogelijkheden van woningisolatie, de kosten daarvan en de combi met andere energiebesparende maatregelen. Zo gaat het niet alleen over isolatie van vloer, spouw, gevel en dak , maar ook over uw verwarmingsketel, zonnepanelen en energiepanelen om een woning compleet te verduurzamen. Diverse voorbeelden van projecten zullen worden gegeven. Een en ander natuurlijk vooral informatief bedoeld en geheel vrijblijvend.

SonEnergie heet u harte welkom in Lunchroom Expreszo, het sportcafé bij De Landing aan de Rooijseweg op 7 december aanstaande, aanvang 20.00 uur, inloop met koffie of thee vanaf 19.30 uur.