Skip to main content

cursus warmtecamera in de praktijk – zoeken naar warmte lekken in je huis

By 28 januari 2017Geen categorie

Het is nu het seizoen om met de SonEnergie warmtecamera aan de slag te gaan. Je kunt hiermee zien waar kostbare energie het huis uit lekt. Om de warmte camera te mogen lenen is eerst een cursus nodig.

Op dinsdag 31 jan ‘s ochtends is er gelegenheid om een praktijk cursus te volgen bij een van onze leden. We gaan aan de slag met het huis van Mw. Heijmans, Dopperlaan6, 5691GS Son om 9 uur. Reken op een sessie van omstreeks twee uren.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus snel inschrijven met naam, e-mail en tel nummer.

Mocht je deze keer niet kunnen meedoen: Toch reageren, eventueel worden meerdere sessies georganiseerd, maar dan bij andere leden thuis. Gelieve erbij aan te geven of je bereid bent om een latere cursus bij jou thuis te laten plaats vinden.

Graag uiterlijk maandag ochtend aanmelden bij ondergetekende.

N.B. Deze cursus is alleen voor leden van SonEnergie.

Luc Kruger,

Bestuurslid SonEnergie

Cursus leiders:

Luc Kruger (luc.r.kruger@gmail.com) 06 5494 6452

Huub Burger (zeeglijn@gmail.com) 06 5052 3542