Skip to main content

27 maart: Energie café over voordelen van (eenvoudig) isoleren

By 14 maart 2017Geen categorie

Samen werken we aan duurzaam energiegebruik. Jacques den Boer, lid van SonEnergie, maakt al jaren lang werk van zijn energiehuishouding. Sinds 1985 houdt hij zijn verbruiks gegevens nauwgezet bij en is het effect van verschillende maatregelen duidelijk zichtbaar. Een fraai en sprekend voorbeeld hoe je als individuele woning-eigenaren rechtstreeks kunnen bijdragen aan de (gemeentelijke) doelstelling om duurzaam en energiezuinig te handelen om in 2030 energieneutraal te zijn! Op 27 maart vertelt hij ons hier graag over tijdens een nieuw Energie café.
SonEnergie rekent op een inspirerende bijeenkomst vol met praktijkvoorbeelden waar we zelf ook eenvoudig mee aan de slag kunnen!
Kom daarom op maandag 27 maart 2017 om 20.00 u (inloop vanaf 19.30 uur) naar ons Energiecafé in ExpresZo, het sportcafé van De Landing aan de Rooijseweg. Jacques toont u aan hoe isolatie van uw woning kan bijdragen aan verlaging van uw energierekening: ”Kosten besparen en tegelijkertijd comfort verhogen” is de boodschap.
Een mooie kans om zelf ook eens bewuster naar uw eigen energiegebruik te kijken aan de hand van een goed gedocumenteerd en geïnformeerd lid van SonEnergie! Samen kunnen we er dan voor zorgen dat onze gemeente (en ook úw huis) duurzaam en energiezuinig bijdraagt aan die doelstelling terwijl uw portemonnee niet wordt aangetast!

SonEnergie heet u – zowel leden als niet-leden – van harte welkom in sportcafé bij de Landing, Rooijseweg op maandagavond 27 maart 2017 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).