Skip to main content

Klein duurzaam wonen in Son en Breugel

By 20 augustus 2017Geen categorie

Noud en Heleen Heuvelmans willen samen met 5 tot 10 andere huishoudens (liefst gemixt: jong en oud, alleenstaand en samenwonend…) een plan maken om kleinschalig duurzaam te gaan wonen en leven in de gemeente Son en Breugel. Daarbij denken zij aan het in eigen beheer realiseren van nieuwbouw, in de vorm van duurzaam gebouwde energie-neutrale/positieve “small houses” (lees: bungalows met een woonoppervlakte van ca 50-60 m2).

Noud is een enthousiast SonEnergie lid en heeft zich verdiept op het gebied van dergelijke woningen. Zijn ideeën wil hij graag aan ons toelichten tijdens een EnergieCafé op 13 september aanstaande.

Heeft u interesse om deze plannen verder mee uit te werken, of wilt u zelf inspiratie opdoen voor verbeteringen aan het energieverbruik van uw bestaande woning? Kom dan naar deze interactieve bijeenkomst.

SonEnergie heet u van harte welkom in Lunchroom Expreszo, het sportcafé bij de Landing aan de Rooijseweg op 13 september aanstaande, aanvang 20.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Namens het bestuur van SonEnergie
Jan Frans Brouwers
Voorzitter