Skip to main content

verslag Energiecafe klein duurzaam wonen

By 24 september 2017september 28th, 2017Geen categorie
aanwezigen luisteren geinteresseeerd naar het verhaal van de familie Heuvelmans

aanwezigen luisteren geinteresseeerd naar het verhaal van de familie Heuvelmans

Tijdens het SonEnergie Café op 13 september 2017 presenteerden onze leden Noud en Heleen Heuvelmans hun initiatief “Klein duurzaam wonen in Son & Breugel”.
Zij zoeken 5 tot 10 andere huishoudens (liefst gemixt: jong en oud, alleenstaand en samenwonend, ….) om samen een plan te maken om duurzaam te wonen en leven in de gemeente Son en Breugel. Daarbij denken zij aan in eigen beheer realiseren van nieuwbouw, in de vorm van duurzaam gebouwde energie-neutrale/ positieve ‘small houses’ (lees: bungalows met een woonoppervlakte van ca 50 – 60 m2) op een perceel van ca 250m2.
plaatje kleinduurzaam wonen
Zij lieten vele, aantrekkelijk ogende en slim fabriceerbare oplossingen zien. In de presentatie onderaan deze pagina kunt u een en ander rustig nalezen. Voor ruim minder dan de prijs voor een appartement in Amsterdam verwachten zij dat in Son op deze manier een moderne vrijstaande, energie efficiënte woning is te verwezenlijken. Inmiddels hebben zich reeds een aantal serieus geïnteresseerde huishoudens gemeld en is een eerste vervolgbijeenkomst gepland.
Wilt u zich ook aanmelden of eerst meer informatie? Stuur dan een bericht naar KDWSB@outlook.com.
KDWSB sonenergie 13-9-2017