Skip to main content

Update over het duurzame huis van Ivo van Rooy

By 21 oktober 2017Geen categorie

Hoe is het toch met Ivo van Rooy en de bouw van zijn nul-op-de-meter-woning gegaan?….Vorig jaar, na afloop van onze ALV organiseerde SonEnergie een energiecafe waarin Ivo vol enthousiasme vertelde over zijn plannen om zelf een nul-op-de-meter-woning te gaan bouwen in Leidsche Rijn, Utrecht. Inmiddels zijn we ongeveer anderhalf jaar verder. We zijn benieuwd of zijn huis inmiddels af is, waar hij tijdens zijn bouwproces tegenaan is gelopen, en hoe hij dit heeft opgelost. En of het is gelukt om zijn huis inderdaad volledig energieneutraal is geworden natuurlijk. Bent u ook benieuwd? Ivo praat u en ons graag bij in een nieuw energiecafe op 8 november vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de Landing aan de Rooijseweg.