Skip to main content

Binnenkort beschikbaar: 1000 zonnepanelen op andermans dak

By 30 september 2020oktober 11th, 2020Geen categorie

Na een intensieve voorbereidingsperiode kunnen we binnenkort starten met de realisering van 1000 zonnepanelen op het dak van pluimveehouderij Renders aan de Brouwerskampweg. Inwoners van Son en Breugel kunnen aandelen hierin kopen. Ideaal voor inwoners waarbij het niet mogelijk is om zonnepanelen op hun eigen dak te leggen. Zo kunnen alle inwoners van Son en Breugel duurzame energie opwekken. Via de zogenaamde postcoderoosregeling krijgen deelnemers jaarlijks recht op de opbrengst van deze panelen. Dat wordt verrekend in de vorm van de teruggave van de energiebelasting.

Steeds meer inwoners van Son en Breugel realiseren zich dat zonne-energie niet alleen duurzaam is, maar ook een goede investering. Maar niet iedereen heeft een dak dat geschikt is voor de installatie van zonnepanelen. Bijvoorbeeld door een ongunstige ligging ten opzichte van de zon, door schaduw van bomen of misschien ligt het dak al vol panelen. Maar het kan ook zijn dat iemand het niet mooi vindt om zonnepanelen op het dak te hebben. Dan is deze manier ideaal!


Informatieavond
Op 14 en 28 oktober 2020 houden we daarom twee informatieavonden in het Vestzaktheater. Dan leggen we u graag uit wat het zonnepanelenproject inhoudt en hoe u kunt deelnemen.

Aanmelden
Vanwege de Corona-maatregelen is het verplicht om u vooraf aan te melden via aanmeldingSonneroos1@sonenergie.nl o.v.v. de gewenste datum. Het aantal deelnemers in de zaal is beperkt. Bij grote interesse organiseren we extra avonden. Heeft u gezond- en of verkoudheidsklachten, blijf dan thuis.

Digitale bijeenkomst
Met medewerking van Sonenbreugelverbindt, kunt u deze informatieavond ook via internet volgen via

https://www.sonenbreugelverbindt.nl/web/son-en- breugel-tv/home

Kijk voor meer informatie op  www.sonenergie.nl.

We hopen jullie op een van deze avonden te mogen begroeten.