Skip to main content

Sebastiaan Van der Meer wint duurzaamheidsquiz

By 21 oktober 2021Geen categorie

De MooiSonenBreugelKrant bevatte enkele weken geleden een speciaal duurzaamheidskatern, waar SonEnergie graag aan heeft meegewerkt. Hierin was onder andere een quiz opgenomen. SonEnergie stelde hiervoor tien exemplaren van het boek van Jan Tessel ‘De start van de Energietransitie in uw eigen woning’ ter beschikking en de winnaar ontving een jaar gratis lidmaatschap van SonEnergie plus een gratis energiescan van zijn woning door een van onze energiecoaches.

Sebastiaan van der Meer bleek uiteindelijk de gelukkige winnaar met slechts één fout. Hij kreeg zijn prijs afgelopen zaterdag symbolisch uitgereikt door Marianne Wagemans.

https://www.mooisonenbreugel.nl/nieuws/algemeen/30239/winnaar-duurzaamheidsquiz-benieuwd-naar-energiescan