Skip to main content

Fluke doneert test- en meetapparatuur aan SonEnergie

By 17 januari 2022Geen categorie

SonEnergie heeft drie opgeleide energiecoaches die bij onze leden een energiescan uitvoeren en op basis daarvan concrete bespaartips aanbieden. We maakten daarbij al langer gebruik van onze eigen warmtebeeldcamera om energielekken op te sporen. Sinds begin deze maand hebben we, dankzij een gulle donatie van Fluke, de beschikking over nieuwe aanvullende meetapparatuur. “Hiermee kunnen we de energiescans voor onze dorpsgenoten nog verder professionaliseren” licht Kees Kokee, een van de drie energiecoaches van SOnEnergie enthousiast toe. Ook de MooiSonEnBreugelKrant schreef er een uitgebreid artikel over. https://www.mooisonenbreugel.nl/nieuws/algemeen/30684/fluke-doneert-test-en-meetapparatuur-aan-sonenergie