Skip to main content

22 maart: Energiebespaarcafe incl presentatie

By 13 maart 2022april 8th, 2022Geen categorie

De huidige gasprijzen en de situatie in Rusland maken het met de dag urgenter om nog meer te gaan besparen. Vandaar dat SonEnergie besloten heeft om op dinsdag 22 februari een energiecafé te wijden aan alle mogelijke manieren om energie te besparen. Energie die niet wordt gebruikt, hoeft ook niet te worden opgewekt!

 

De afgelopen jaren hebben de drie energiecoaches van SonEnergie zo’n 75 energiescans bij huiseigenaren uitgevoerd. Leden kregen een scan van hun huis, hun energieverbruik, en concrete adviezen om energie te besparen. Lea van Beek, adviseert parallel hieraan, namens de gemeente, de huurders in Son en Breugel.

 

De drie energiecoaches van SonEnergie, Noud Heuvelmans, Kees Kokee en Paul Langemeijer, hebben de afgelopen drie jaar een schat aan ervaring opgebouwd. Volop praktijktips die ze tijdens de scans tegenkwamen, en die ook in andere woningen aan de orde zijn. Die ervaringen delen zij graag met u. Ze gingen in dit energie(bespaar)café in op:

– de 5 meest voorkomende thema’s tijdens de scans

 – wat kunt u zelf controleren en doen?

 – wat wordt door iedereen vergeten?

 – tips voor de transitie van gas naar elektriciteit

 – subsidiemogelijkheden en waar kunt u informatie vinden

 

En natuurlijk waren ze ook heel benieuwd naar bespaartips die u heeft en die zij weer konden gebruiken bij andere energiescans. Wilt u als lid van SonEnergie zelf ook een scan van uw woning aanvragen? Dankzij subsidie van de gemeente is dit tijdelijk gratis voor leden! Aanmelden kan via energiescan@sonenergie.nl

 

De presentatie van deze avond is via onderstaande link terug te zien:

 

Energie café 22 maart 2022