Skip to main content

Actie winkeldeuren sluiten

By 15 februari 2023Geen categorie

Samen met de gemeente en de ondernemersverenigingen hebben we afgelopen week de winkeliers in het centrum bezocht en posters uitgedeeld om op de winkeldeur te hangen. Hiermee stimuleren we hen om energie en het milieu te sparen door de winkeldeuren in de koude winterperiode gesloten te houden. Een wijdopenstaande deur is natuurlijk uitnodigend, maar wel zonde van de energie die weglekt. Met deze posters op de deur laten ondernemers zien dat klanten gewoon even welkom als altijd zijn, maar ze wel bewust de deur even gesloten houden. Niet allen bespaar je op jaarbasis tot 40% energie, je laat met zo’n bord ook zien dat je als winkelier energiebewust bezig bent. Samen werken we zo aan een duurzaam Son en Breugel!

https://w ww.mooisonenbreugel.nl/nieuws/algemeen/33076/wethouders-vragen-winkeliers-om-energie-te-besparen