Skip to main content

21 november: energiecafe in de Boerderij

By 12 november 2023Geen categorie

Op dinsdagavond 21 november om 20:00 geven de energiecoaches van SonEnergie een voorlichting in de Boerderij in Breugel. Wat kunt u verwachten? Waardevolle ervaringen uit meer dan 150 woningscans die de coaches inmiddels hebben uitgevoerd in Son en Breugel.

– Waarom is een energiescan of warmtelekmeting van uw woning interessant?

– Wat kunt u nu al zelf controleren en doen?

– Onbewuste energievreters in veel huizen

– Tips om een transitie van gas naar elektriciteit te maken

– Subsidie – waar is informatie te vinden?

– Veel gestelde vragen tijdens de scans

De SonEnergie-coaches denken tijdens een scan graag met u mee, over zowel technische aanpassingen, als gedragsveranderingen in uw woning om deze te verduurzamen. Met onze warmtecamera’s kunnen we concreet meten waar onnodig energie in uw huis weglekt. Ook kunnen de coaches u ondersteunen bij vragen over subsidies en types energiecontracten; onderwerpen die vaak als complex worden ervaren en bij juiste keuzes aanzienlijke kostenbesparing kunnen opleveren.

Dit en meer komt aan de orde op 21 november. We bieden u volop gelegenheid om vragen te stellen aan onze energiecoaches. Is uw woning wel voldoende geïsoleerd om kostentechnisch op een warmtepomp over te stappen of kunt u voor 2026 toch beter nog een traditionele CV ketel aanschaffen als die moet worden vervangen? Wat betekent het mogelijke afschaffen van de salderingsregeling voor de terugverdientijd van zonnepanelen? Hoe begrijp ik mijn energiecontract beter? Onze geschoolde energiecoaches lichten graag toe wat ze voor u kunnen betekenen. 

Het informatiecafé van SonEnergie is er voor u op woensdag 21 november in de Boerderij, Leeuwstraat 2 in Breugel. De zaal is open vanaf 19:30 en de presentatie begint om 20:00.

Wilt u op een ander moment meer informatie over mogelijkheden voor verduurzaming of overweegt u een “woning-scan”, kom dan eens praten bij ons Energie-loket, elke 1ste en 3de zaterdag van de maand , tussen 11 en 13 uur in het Dommelhuis.

Wilt u ook uw woning laten “scannen” meld u dan aan via een e-mail. Een energiecoach maakt dan op korte termijn een afspraak met u.