Skip to main content

Twijfelt u over een warmtepomp? Leer van ervaringen van uw dorpsgenoten!

By 28 februari 2024Geen categorie
Verschillende leveranciers hebben ons de afgelopen maanden voorlichting gegeven over warmtepompen en allerlei technische aspecten hiervan. Toch merken we tijdens het uitvoeren van de scans en bezoeken tijdens ons energieloket, dat veel inwoners nog steeds met allerlei praktische vragen zitten. Daarom organiseren we op dinsdag 19 maart een energiecafé over concrete ervaringen van andere leden die de sprong al gemaakt hebben.

Onze energiecoaches hebben de afgelopen tijd zeven inwoners uit onze gemeente geïnterviewd die de afgelopen periode een warmtepomp in gebruik hebben genomen. Die praktijkervaringen delen we graag met u. De meeste geïnterviewden zijn die avond zelf ook aanwezig, zodat u ze persoonlijk op details kunt bevragen.

Waar gaan we het over hebben?
– Waarom zou ik een warmtepomp aanschaffen en wat vind ik dan belangrijk?
– Wat moet ik uitzoeken voordat ik over de aanschaf van een warmtepomp kan gaan nadenken?
– Welke keuzes kan of moet ik zelf maken?
– Welke keuze moet ik als eerste maken: merk, leverancier of installateur?
– Wat moet ik echt wel vooraf met de installateur bespreken?
– Hoe beoordeel ik de offertes?
– Wat zijn belangrijke punten om op te letten?

Zoals gebruikelijk is de inloop in het Dommelhuis vanaf 19:30u en starten we de presentatie om 20:00u. Ook de energiecoaches zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u ook nog steeds elke eerste en derde zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur met uw vragen terecht kunt bij het energieloket in het Dommelhuis. Wilt u nog een energiescan van uw huis laten uitvoeren of een meting van ‘energielekken’ met onze warmtebeeldcamera’s? Meld u dan even aan via energiecoaches@sonenbreugel.nl.
We hopen u op 19 maart vanaf 19.30 uur te mogen begroeten!

 
WANNEER EN WAAR

DATUM : 19 MAART AANSTAANDE 
TIJDSTIP: 20.00 UUR, KOFFIE VANAF 19.30 UUR
PLAATS: HET DOMMELHUIS