Skip to main content

Uitnodiging en vergaderstukken jaarvergadering 23 mei

By 8 mei 2024mei 16th, 2024Geen categorie

Op donderdag 23 mei aanstaande vindt de jaarvergadering van SonEnergie plaats. Let op, dit keer zitten we in het sportcafé van sporthal de Landing, aan de Rooijseweg 3. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. De vergadering is alleen toegankelijk voor leden en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00).

Na afloop van de het formele gedeelte van de vergadering willen we graag aan de hand van een aantal stellingen de discussie aangaan met onze leden over de lange termijn strategie van onze coöperatie. SonEnergie is er voor haar leden, kom dus en praat mee over de toekomst van SonEnergie.

De vergaderstukken voor de jaarvergadering kunt u onderstaand inzien.

Wilt u deze liever per mail ontvangen? Stuur een bericht naar info@sonenergie.nl

 

concept agenda jaarvergadering 2023

Concept-verslag ALV over 2022 dd 9 mei 2023

jaarverslag 2023 incl financiele cijfers