Skip to main content

Energiecafe Thuisbatterijen

By 20 mei 2024Geen categorie

SonEnergie nodigt Solar Concept én een ervaringsdeskundige uit voor het volgende Energiecafé op dinsdag 28 mei. Experts komen u alles vertellen over de thuisbatterij

Bent u geïnteresseerd in het verder verduurzamen van uw woning en het verminderen van uw afhankelijkheid van traditionele energiebronnen? Dan nodigen wij u van harte uit voor ons Energiecafé over thuisbatterijen. Solar Concept is een bekend installatiebedrijf van zonnepanelen en inmiddels ook van thuisbatterijen. Met de missie van Solar Concept, ‘Energie voor iedereen’, streven zij ernaar om mensen te voorzien van een duurzaam thuis. Tijdens deze avond neemt Solar Concept twee onafhankelijke experts mee om inzichten te delen over de werking van thuisbatterijen en hoe te besparen op uw energierekening.

In een tijdperk waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie centraal staan, spelen thuisbatterijen een steeds belangrijkere rol in uw huis. Een thuisbatterij is een innovatief en slim apparaat dat u de mogelijkheid biedt om zelf opgewekte zonne-energie op te slaan. Deze opgewekte energie kunt u ’s avonds of tijdens piekuren naar keuze gebruiken. Hierdoor bent u minder afhankelijk van energiemaatschappijen en hun wisselende tarieven.

De experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van waardevolle inzichten om u verder op weg te helpen naar een duurzamere toekomst. Zelfs nu de salderingsregeling nog doorloopt, kunnen thuisbatterijen u persoonlijke voordelen opleveren. Na de presentatie van Solar Concept hebben we Joep van der Linden van energiecoöperatie KempenEnergie bereid gevonden zijn persoonlijke ervaringen met een thuisbatterij met u te delen. U kunt dan dankbaar gebruik maken van de kennis van een ervaringsdeskundige.

Anders dan gebruikelijk is de inloop in het Dommelhuis nu vanaf 19:00 uur en starten we de presentatie om 19:30 uur. Ook de energiecoaches zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. We hopen u op dinsdag 28 mei vanaf 19.00 uur te mogen begroeten!

Geïnteresseerden wordt gevraagd om zich vooraf aan te melden; al een paar keer bleken onze Energiecafés erg populair en de zaal te vol. Dus meld u aan via secretaris@sonenergie.nl; vol=vol.