Skip to main content

Uitnodiging Energiecafe 25 maart: Klimaat, Klimaatverandering en Klimaatpolitiek

By 19 maart 2019Geen categorie

Op 25 maart aanstaande organiseert SonEnergie weer een interessant EnergieCafé. Dit keer hebben we als gastspreker de klimaat-relativist Jacques Hagoort uitgenodigd. Hij heeft natuurkunde gestudeerd in Delft, en is daarna als onderzoeker en onafhankelijk raadgevend ingenieur werkzaam geweest in de olie- en gasindustrie en in de jaren negentig was hij als hoogleraar aan de TU Delft verbonden.

Jacques praat ons bij over het zin en onzin omtrent grootste probleem van deze eeuw. Wat weet u van holoceen, middeleeuws klimaatoptimum, kleine ijstijd, recente opwarming, hockeystick kromme, broeikaseffect, smelten van de ijskappen, zeespiegelstijging, extreem weer, klimaatalarmisten, klimaatontkenners, een ongemakkelijke waarheid, 95% consensus, klimaatscenario’s, koolstof budget, UNFCCC, IPCC, COP, PBL, twee-graden grens, Urgenda uitspraak, Obama, Akkoord van Parijs, Trump en ons eigen nationale Klimaatakkoord?

We heten u van harte welkom op 25 maart om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de Bongerd in Breugel. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van SonEnergie

Jacques den Boer,
secretaris