Skip to main content

Bespaaradvies voor huurders

By 28 oktober 2021Geen categorie

De gasprijzen stijgen meer en meer. Vooral voor huurders kan dit een behoorlijke aanslag op je portemonnee betekenen. Met de winter in aantocht is het daaorm juist nu een geschikt moment om te kijken waar je iets kunt besparen. Voor woningeigenaren bestaat al langer de mogelijkheid om een energiescan bij SonEnergie aan te vragen. Maar sinds kort is er ook voor huurders een energiecoach beschikbaar: Lea van Beek. De mooisonenbreugelkrant maakte er een fraai artikel van. https://www.mooisonenbreugel.nl/nieuws/algemeen/30286/als-huurder-serieus-geld-besparen-op-de-energierekening

Bent u nieuwsgierig hoeveel u kunt besparen met uw huurwoning? Meld u vrijblijvend aan voor eenadviesgsprek met lea via www.energiebox.org/gemeente-son-en-breugel