Skip to main content

Energiecafe elektrisch rijden incl. presentatie

By 13 februari 2022februari 23rd, 2022Geen categorie

Energie café over ervaringen met elektrische auto’s

Steeds meer mensen gaan over op elektrisch rijden. Wellicht overweegt u dit ook te doen. Maar waar moet je dan zoal op letten? En hoe bevalt zoiets in de praktijk? SonEnergie wijdde hier op 22 februari een energiecafé aan. Geen verkooppraatje door een opdringerige autodealer, maar praktische ervaringen van een van onze eigen inwoners.

Elektrische auto’s zie je steeds meer en wellicht denkt u wanneer wordt dat tijd voor mij, maar dan waarom wel of juist niet. Is dat alleen interessant voor zakelijke rijders of ook al voor particulieren? Wat zijn de gebruikers kosten ten opzichte van diesel of benzine of een hybride auto en hoe wordt dat afgerekend?  Hoe ga je om met angst voor een lege accu en weet je hoever je nog kan rijden? Hoe druk is het bij laadpalen? Wat betekent een eigen laadpunt voor mijn energierekening?

 

Lea van Beek, lid van SonEnergie en energiecoach voor huurders deelde haar dagelijkse ervaringen over aanschaf, bezit en gebruik van hun twee elektrische voertuigen met ons. Vervolgens peilde Harry van der Kallen de interesse naar het gebruik van een deelauto in onze gemeente.

Het energiecafé vond plaats op dinsdag 22 februari om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Sportcafe Expreszo bij De Landing aan de Rooijseweg 3.

Wilt u de presentatie nog eens terugkijken? dat kan via onderstaande link

20220222 Presentatie Lea Elektrisch vervoer – 22-02-2022