Skip to main content

Excursie Dommelhuis

By 6 oktober 2022Geen categorie

Beste Leden,
Sinds enkele maanden kunnen we allemaal genieten van een spiksplinternieuw Dommelhuis. Het voelt heerlijk comfortabel aan, maar hoe duurzaam is het pand uiteindelijk geworden? Welke maatregelen zijn er toegepast? En waar loop je tijdens de bouw allemaal tegenaan als je een voormalig groot kerkgebouw wilt verduurzamen?
SonEnergie organiseert daarom op zaterdagochtend 29 oktober (vanaf 10.30 uur) een excursie naar ons nieuwe Dorpshuis. Chris Spooren heeft vanuit de gemeente de bouw begeleid. Hij neemt ons mee achter de schermen en licht toe wat er allemaal is gebeurd en hoe de bouw is verlopen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kun je op eigen risico het dak opklimmen om ook de zonnepanelen te bekijken en ons dorp van een ander perspectief te zien.


Heb je interesse om mee te gaan? Stuur een mailtje naar info@sonenergie.nl  want het aantal deelnemers dat mee kan is beperkt.


Met vriendelijke groet, namens het bestuur van SonEnergie,
Noud Heuvelmans, Secretaris