Skip to main content

19 januari: energiecafe over (hybride) warmtepompen

By 14 januari 2023Geen categorie

Warmtepompen staan de laatste tijd volop in de belangstelling. Het opwekken van warmte met een warmtepomp leidt per warmte-eenheid altijd tot een kleinere CO_2 – uitstoot dan verwarmen met een gasketel. Maar is het bijvoorbeeld op dit moment nog wel aantrekkelijk om deze aan te schaffen nu de regering onlangs een prijsplafond voor de energielasten heeft ingesteld? Is mijn huis überhaupt geschikt voor een warmte pomp. Wat kost zo’n installatie en wat heeft een warmtepomp voor gevolgen voor mijn elektriciteitsrekening? Wanneer kies je voor een warmtepomp en wanneer voor een hybride warmtepomp? En wat gebeurt er dan met je huidige CV Ketel?


Tijdens het energieloket (elke eerste en derde zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur in het Dommelhuis) krijgen we regelmatig vragen van geïnteresseerde inwoners over warmtepompen. Voor ons was dit aanleiding om een specialist van Remeha uit te nodigen om een toelichting te geven tijdens een energiecafé.


Op donderdag 19 januari aanstaande om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Dommelhuis bent u van harte welkom om zich te laten voorlichten. Aanmelden is niet nodig.