Skip to main content

Isoleren: de eerste stap tot verduurzaming van uw woning

By 2 april 2024Geen categorie

SonEnergie organiseert op 16 april aanstaande in het Dommelhuis een interessant energiecafé over isoleren. De directeur van Adviesgroep Oost vertelt u over de laatste trends en technieken en geeft u concrete adviezen over de beste aanpak.

 

Al wat we besparen, hoeven we niet op te wekken. Voor veel mensen is verbetering van de isolatie de eerst stap om de eigen woning te verduurzamen en het energieverbruik te verminderen. Glasisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie. Isolatie met platen, folie, EPS, glaswol, steenwol, korrels, pur, chips. Bepalen wat bij u het meest geschikt is, vergt specialistische kennis. En de techniek en materialen veranderen razendsnel.

Om hun kennis op peil te houden, hebben de energiecoaches van SonEnergie begin dit jaar een bedrijfsbezoek gebracht aan de Adviesgroep Oost in Enter, Overijssel. Zij werken met verschillende gecertificeerde lokale partijen samen en hebben ook in Son en Breugel al meerdere huizen met succes verduurzaamd.

De kennis en ervaringen die de energiecoaches tijdens dit bezoek hebben opgedaan, willen ze graag rechtstreeks met u delen. Tijdens onze scans en bezoeken aan het energieloket merken we dat er nog steeds veel specialistische vragen over isolatie zijn. Daarom hebben we Jochem de Wilde, bouwkundige en directeur van Adviesgroep Oost bereid gevonden een energiecafé te verzorgen. Op 16 april bent u van harte welkom in het Dommelhuis om alles te vernemen over Isoleren anno 2024.

Zoals gebruikelijk is de inloop in het Dommelhuis vanaf 19.30 uur en starten we de presentatie om 20.00 uur. Ook de energiecoaches zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u ook nog steeds elke eerste en derde zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur met uw vragen terecht kunt bij het energieloket in het Dommelhuis. Wilt u nog een Energiescan van uw huis laten uitvoeren of een meting van ‘energielekken’ met onze warmtebeeldcamera’s? Meld u dan even aan via energiecoaches@sonenergie.nl. We hopen u op 16 april vanaf 19.30 uur te mogen begroeten!

 

HOE

Deze keer vragen we u om u vooraf aan te melden, al een paar keer bleken onze energiecafés erg populair en de zaal te vol.

Dus meld u aan via info@sonenergie.nl, vol = vol

 

WAAR EN WANNEER

Datum: 16 april aanstaande

Plaats: Het Dommelhuis

Tijd: inloop 19.30 uur aanvang 20.00 uur