Skip to main content

Ik ben Paul Janssen, geboren in 1942 in Amsterdam. In 1964 begon ik bij Deerns in Amsterdam als assistent van Ir. Bouwman voor energiebeheersing van gebouwen.  Ik ben reeds 56 jaar adviseur bouw en installaties binnen mijn 4 ondernemingen. In 2019 heb ik mijn laatste bedrijf verkocht en ben ik met pensioen. Sinds augustus 1969 woon ik in Breugel. Ik ben getrouwd met Willy Janssen-Bergkamp en heb 2 zoons en 5 kleinkinderen.
In mijn loopbaan als vrijwilliger heb ik vanaf 1989 onder andere functies gehad als secretaris en penningmeester bij PVN-HCC-OCV- Goldenvoice-Telefooncirkel.

Op dit moment vervul ik verschillende functies binnen ons dorp:
PVGE-Son & Breugel van (2014), clubleider van de genealogie-, (2019) Fotoclub ‘De beleving’ en (2020) secretaris Computer CGC.
Sonenbreugelverbindt (2014) activator van de buurtvereniging ’t Eigen.
Oktober 2019 penningmeester van Vereniging de Boerderij Breugel.
Daarnaast ben ik sinds oktober 2020 al actief betrokken bij SonEnergie als een van de drie energiecoaches en vervul ik de rol van Penningmeester in het bestuur.